Marketingový informačný systém - predpoklad kvalitnej komunikácie - Korauš, Antonín
Význam marketingového a strategického plánovania v marketingovej teórii a praxi. Budovanie a udržiavanie efektívneho systému marketingových informácií. Marketingový informačný systém. Vnútorný informačný systém. Marketingový spravodajský systém. Marketingový výskumný systém. Podporný systém marketingového rozhodovania.