Medzinárodné dimenzie Corporate Identity - Zorkóciová, Otília, 1954-
Vymedzenie pojmu Corporate identity (CI). Medzinárodné dimenzie CI: monolitická identita, delegovaná identita, identita značky. Budovanie CI vo firmách na Slovensku.