Analýza vývoja vybraných neštátnych neziskových organizácií v Slovenskej republike - Krížová, Dunja
Štatistické metódy skúmania vývoja a určenia predpovede vývoja neštátneho neziskového sektora v závislosti od času. Vývoj neštátneho neziskového sektora, analýza a predpoveď vývoja jeho vybraných organizácií. História a prognóza vývoja neziskového sektora. Zhrnutie dosiahnutých výsledkov skúmania vývoja neštátneho neziskového sektora na Slovensku.