E-technologie a důsledky jejich zavádění - Kment, Martin
E-technológie - stále viac využívaný nástroj na dosiahnutie konkurenčnej výhody. Rozvoj internetu - rast významu e-technológií. Uplatnenie v elektronickom obchode, marketingu, logistike a doprave.