Stratégie prežitia malých a stredných podnikov cestovného ruchu na konkurenčnom trhu - Maráková, Vanda
Postavenie malých a stredných podnikov na konkurenčnom trhu. Tvorba stratégie malých a stredných podnikov cestovného ruchu. Konkurenčné stratégie. Predpoklady uplatnenia stratégie malých a stredných podnikov cestovného ruchu.