Dopady transformace ekonomiky na strukturu zaměstnanosti v České republice - Pitner, Josef
Dopady transformácie ekonomiky na štruktúru zamestnanosti v Českej republike. Zmeny v odvetvovej skladbe zamestnanosti v ČR po roku 1989. Zmeny vo vzdelanostnej skladbe pracovných síl. Vývoj v štruktúre vzdelania pracovníkov v NH v r. 1989-2001.