Poistný trh v Slovenskej republike - Drugdová, Barbora
Asociácie pôsobiace na poistnom trhu. Poistný trh - jeho rozsah, efektívnosť a postavenie v rámci NH. Podiel životného a neživotného poistenia na thu v roku 2001 na Slovensku. Porovnanie predpísaného poistného v krajinách V4 za obdobie 1999-2000.