Výkričníky reformy verejnej správy - Polakovič, Ivan
Politická a odborná dimenzia reformy verejnej správy. Koncepcie verejnej správy v priebehu rokov 1990-2002 na Slovensku. Súčasný stav v reforme verejnej správy na Slovensku.