Analýza vývoje české ekonomiky v roce 2001 a výhled na rok 2002 a 2003 - Dufek, Petr
Napriek menej priaznivému vývoju ekonomík krajín Európskej únie pokračovala konjunktúra českej ekonomiky založená predovšetkým na vysokom raste domáceho investičného a spotrebiteľského dopytu. Rast priemyselnej výroby. Analýza inflácie. Inflácia a hospodárska politika. Energetická náročnosť produkcie. Situácia na trhu práce. Fiškálna politika. Menová politika.