Globální aspekty migrace - Kaňáková, Naděžda
Vývoj migračných trendov v období od kolonizácie k dnešnej globálnej spoločnosti. Európa. Ázia. Afrika. Latinská Amerika a oblast Karibiku. Severná Amerika. Hlavné faktory, ktoré ovplyvnia budúci vývoj migrácie.