Vývoj finančnej situácie podnikov v odvetví hotelov a reštaurácií v rokoch 1995-1999 - Tóthová, Adela
Charakteristika a vývoj odvetvia hotelov a reštaurácií. Zdroje údajov a použité štatistické metódy. Finančná analýza skupiny podnikov hotely a reštaurácie - analýza likvidity, analýza aktivity, analýza zadlženosti, analýza rentability.