Prínosy a náklady vstupu Slovenskej republiky do Európskej hospodárskej a menovej únie - Strieborný, Martin
Výhody vstupu Slovenska do eurozóny z národohospodárskeho hľadiska. Potenciálne náklady vstupu Slovenska do Hospodárskej a menovej únie z pohľadu teórie optimálnej menovej oblasti. Vplyv vstupu SR do eurozóny na podnikovú sféru a na bankový sektor. Politické súvislosti vstupu SR do eurozóny.