Nová ekonomika a informatizácia - Klas, Antonín
Pojem nová ekonomika - správanie ekonomiky pod vplyvom globalizácie, vedecko-technického pokroku, inovácií a uplatňovania informačných a komunikačných technológií. Nová ekonomika je sieťovo prepojená ekonomika (internet). Vplyv digitalizácie. Zmeny ekonomickej štruktúry. Súčasný stav vývoja novej ekonomiky.