Nezisková organizácia a všeobecnoprospešné služby
Od 1. marca 2002 sa zavádza definícia neziskovej organizácie. Princíp neziskovosti. Všeobecne prospešné služby neziskovej organizácie. Vznik neziskovej organizácie. Služby neziskovej organizácie upravené osobitnými predpismi. Zrušenie neziskovej organizácie a jej orgány. Prioritný majetok neziskovej organizácie. Výročná správa, účtovníctvo a podnikanie neziskovej organizácie.