Najpomalšia transformácia zatiaľ svoj koniec nepozná - Sedlák, Miro
Päť štátnych podnikov vodární a kanalizácií sa v tomto roku zmení na šesť akciových spoločností. Po ich zápise do obchodného registra môže FNM SR začať s bezodplatným prevodom ich akcií na obce a mestá. Hlavným kritériom rozdelenia akcií bude pritom počet obyvateľov. História transformácie vodární a kanalizácií.