Exekúcia na obchodný podiel - Blaha, Marián
Od 1. februára 2002 je možná exekúcia obchodného podielu ako osobitný spôsob exekúcie. Obchodný podiel a exekúcia naň. Doručenie exekučného príkazu. Postup exekútora. Proti exekúcii môžete podať námietky. Účinky doručenia exekučného príkazu. Ako vypočítať výšku vyrovnacieho podielu. Splatnosť vyrovnacieho podielu. Zrušenie spoločnosti ako celku.