Káva - Čikovský, Konštantín
Z obsahu: Slovenského spotrebiteľa stojí káva čoraz menej. Tromf menom Extra Špeciál zarába najmä Popradčanom. Balenia najlacnejších káv nemajú meno. Najúčinnejšou expanziou bola kúpa zavedených pražiarní. Svetové ceny surovej kávy sú nízke a ešte budú klesať.