Ako vás vidia zákazníci? - Hinková-Dibarborová, Andrea
Prieskum o slovenskom zákazníkovi z pohľadu jeho nakupovania v hypermarketoch alebo v menších predajniach. Pohľad na menšie predajne z pozície zákazníka a z pozície obchodníka. Pozitíva a negatíva hypermarketov a menších predajní.