Teorie hodnoty v klasické politické ekonomii a její význam pro vznik ekonomie - Fuchs, Kamil
Cena ako dominujúca kategória v modernej ekonomickej teórii. Funkcie ceny v ekonomike. Etické východiská hodnotovej teórie ceny. Vysvetľovanie ceny prostredníctvom teórie hodnoty. Teória hodnoty a súčasná ekonómia.