Virtuálne bez rizika - Košťál, Daniel
O možnostiach flexibilných a bezpečných platieb v elektronickom obchode - rozhovor s Ing. Pavlom Fričom, CSc. viceprezidentom pre stratégiu spoločnosti Ditec. Ako možno v súčasnosti realizovať platby v elektronickom obchode. Čo je platobný portál - aké prináša pozitíva, ako funguje v praxi, ako rieši bezpečnosť platieb v elektronickom obchode.