TOP 200
Mimoriadna sekcia Trendu. Najväčšie nefinančné podniky Slovenska podľa tržieb za r. 2001. Najväčší výrobcovia. Podniky s najvyšším ziskom. Podniky s najvyššou pridanou hodnotou. Najväčší exportéri. Slovensku sa nedarí pritiahnuť dostatočný počet investorov. Najväčší zamestnávatelia. Podniky s najvyššími aktívami. Najväčšie nárasty a poklesy.