Franchisingová štafeta pokračuje ďalej - Bokorová, Jana
Ako vnímajú franchising slovenskí obchodníci. Prínosy franchisingu. Zrelosť podnikateľského prostredia na Slovensku pre franchising. Franchising je cesta tvrdej práce.