Energický trh nápojov - Košťál, Daniel
O ktoré nealkoholické nápoje má záujem slovenský spotrebiteľ? Predaj nápojov je ovplyvnený aj sezónnosťou. Distribúcia a distribučný cyklus nápojov. Podiel nealkoholických nápojov na trhu. Spotrebiteľ a lojalita. Trendy na trhu.