Je GMO marketingová hra? - Košťál, Daniel
Niektoré zaujímavé skutočnosti o potravinách vyrobených z geneticky upravovaných organizmov (GMO) - impulz pre dodávateľov, rozporné reakcie spotrebiteľov, dva prístupy vo svete k tejto problematike.