Používanie obchodného mena obchodné meno podnikateľa - fyzickej osoby po novele zákona o živnostenskom podnikaní
Zmeny v obchodnom mene podnikateľa - fyzickej osoby po novele Obchodného zákonníka a zákona o živnostenskom podnikaní. Príklady. Pokuta.