Vývoj miezd v SR v procese európskej integrácie - Rievajová, Eva
Integráciu SR do EÚ charakterizuje predovšetkým zreteľný rozdiel v príjmoch, produktivite práce, v cenovej úrovni a v situácii na trhu práce. Vývoj priemernej reálnej mzdy v SR po r. 1989. Vysoké daňové a odvodové zaťaženie na Slovensku. Objem HDP na obyvateľa. Vývoj produktivity práce. Mzdové rozdiely medzi skupinami zamestnancov v SR v r. 2000.