Zamestnanci a mzdy v rozpočtových a príspevkových organizáciách za rok 2001 - Hlad, František
Štatistické údaje o zamestnancoch a mzdách zamestnancov rozpočtových a príspevkových organizácií za rok 2001 ako ich spracoval Štatistický úrad Slovenskej republiky, Bratislava.