Regionálne aspekty pôsobenia priamych zahraničných investícií - Farkašová, Edita
Analýza vývoja prílevu priamych zahraničných investícií (PZI) na Slovensko a ich úloha v rozvoji regiónov. Prílev PZI v rokoch 1994-2000 a ich členenie podľa odvetvového smerovania. Regionálna štruktúra PZI - členenie podľa krajiny investora a podľa krajov.