Gunnar Myrdal - Čaplánová, Anetta, 1967-
Život a práca nositeľa Nobelovej ceny za ekonómiu v roku 1974. Myrdalove ekonomické názory a teória, definícia inštitucionalizmu. Vybrané práce Gunnara Myrdala.