Riešenie kvality a úrovne bytov - Remiašová, Katarína
Vláda SR schválila materiál Program podpory výstavby obecných nájomných bytov odlišného štandardu. Byty sú určené pre bývanie občanov v hmotnej núdzi ako i technickej vybavenosti v rómskych osadách. Materiál pripravilo Ministerstvo výstavby a regionálneho rozvoja SR. Ciele programu.