Duchovné pôsobenie cirkví a právo - Čeplíková, Margita
Registrácia cirkví a náboženských spoločností na Slovensku. Akt registrácie. Kritériá registrácie. Neregistrované cirkvi. Vzťah štátu a cirkví - zmena po r. 1989.