Integrácia Rómov je dlhodobý proces
Z dokumentu o rómskej problematike na Slovensku. Špecifickým problémom sú nevyhovujúce životné podmienky v rómskych osadách. Výchova a vzdelávanie. Riešenie zamestnanosti. Bývanie. Projekty podporené vládou. Prostriedky z Phare.