Rečnícke figúry založené na opakovaní - Findra, Ján
Rozdiely medzi jednotlivými rečníckymi (štylistickými) figúrami. Opakovacie figúry zabezpečujú estetické pôsobenie prejavu. V rečníckom prejave sú to prostriedky odolnosti výrazu.