OECD chváli Slovensko, ale trvá na ďalších reformách - Záborský, Ján
Správa OECD hodnotí ekonomický vývoj Slovenska od r. 2000 pozitívne. Zlepšenie ratingu na investičný stupeň. Najkritickejšími bodmi ekonomického vývoja sú vysoká nezamestnanosť a deficit bežného účtu platobnej bilancie. Podmienky monetárnej politiky pri vstupe Slovenska do EÚ. Produktivita práce v SR a EÚ. HDP na obyvateľa v SR a EÚ.