Očakávané vyrovnanie životného a neživotného poistenia - Kopřiva, Juraj, ml
Rozhovor s R. Holčekom, viceprezidentom Slovenskej asociácie poisťovní, o vývoji poistného trhu v EÚ a na Slovensku. Medzníky v doterajšom vývoji slovenského poistného trhu. Hodnotenie marketingu poisťovacích subjektov v SR. Postavenie jednotlivých poisťovní na Slovensku.