OECD: Proti nezamestnanosti zabodujú nižšie odvody i sociálna podpora - Baťo, Rado
Vysoká miera nezamestnanosti a vysoký pomer dlhodobo nezamestnaných na Slovensku podľa hodnotiacej správy OECD. Zdeformovaná sociálna politika. Nedostatok pracovnej motivácie. Vysoké daňové a odvodové zaťaženie. Potreba aktívnej politiky na trhu práce. Zdeformovaný trh práce. Mzdy a sociálna podpora v SR.