Porušování etických norem v chování manažerů (psychologické příčiny) - Janotová, Helena
Príčiny zlyhania vrcholových manažérov. Charakteristika základných potrieb podľa psychológov. Sociálne príčiny neetického správania sa manažérov. Objektívne príčiny.