Úskalí projektů CRM
Systémy CRM (Consumer relationship management) ako najrýchlejšie sa šíriaci manažérsky nástroj. Objasnenie základných kľúčových pojmov. Štyri základné úskalia CRM. Stratégia úspech CRM.