Mezikulturní řízení a podnikání
Medzikulturálne rozdiely ako dôsledok globalizácie. Špecifiká práce v multikulturálnom prostredí. Prekonávanie rozdielov medzi kultúrami v medzinárodnom podnikaní. Interkulturálny manažment. Typológia národných kultúr. Interkulturálne správanie sa a etika.