Výroba piva a cigariet ťahá nadnárodné spoločnosti na Ukrajinu - Schönwiesner, Roman
Záujem nadnárodných spoločností o potravinársku výrobu na Ukrajine. Zvýšenie atraktívnosti trhu piva a tabakových výrobkov. V oboch sektoroch sa čoraz viac presadzujú zahraniční investori. Zahraničné spoločnosti, ktoré majú záujem investovať na Ukrajine.