Vek dožívajúceho obyvateľstva v regiónoch Slovenskej republiky - Michálek, Anton
Trendy vývoja dĺžky života na Slovensku a medzinárodné porovnanie. Regionálne disparity podľa vybraných ukazovateľov. Príčiny spôsobujúce skoršiu úmrtnosť v sledovaných okresoch. Regionálne disparity morbidity a mortality z aspektu hlavných príčin smrti.