Index nákladů práce v ČR a v EU - Holý, Dalibor
Postavenie indexu nákladov práce (LCI) v systéme euroštatistiky. Obecná schéma výpočtu LCI. Výpočet nákladov zamestnávateľa na zamestnávanie pracovnej sily v ČR. Stručný popis výsledkov LCI a porovnanie vývoja v ČR a v EU.