Dlh štátu narastá - Onuferová, Marianna
V roku 2002 sa očakáva ďalší nárast štátneho dlhu SR, a to na úroveň zhruba 448 mld. Sk. Podiel štátneho dlhu na HDP. Porovnanie vnútorného a zahraničného štátneho dlhu.