Architekt rastu kanadskej ekonomiky musel odstúpiť - Knížat, Jozef
Kanadské hospodárstvo vykázalo počas prvého štvrťroku excelentný rast, ktorý sa ustálil na hodnote 6 percent. Prehľad rastových ukazovateľov kanadskej ekonomiky. Okolnosti okolo odvolania ministra financií a architekta rastu kanadskej ekonomiky Paula Martina.