Zákon o prídavku na dieťa a o príspevku k prídavku na dieťa
Právna norma účinná od 1.7. 2002, riešiaca jednu zo základných dávok štátnej sociálnej podpory na nových princípoch. Podrobný výklad je doplnený praktickými príkladmi.