Etika náboru a výběru nových zaměstnanců v praxi - Kyrianová, Hana
Etika a jednotlivé fázy náboru a výberu zamestnancov. Životopis. Úroveň výberových metód a etika. Kvalita výberových metód. Referencie. Súbežné posúdenie väčšieho počtu kandidátov. Informácie o výsledku výberového konania. Spätná väzba a priebežné informácie. Psychologický posudok pre posúdenie pracovnej spôsobilosti. Uloženie psychologických posudkov. Diskriminácia. Návrhy k uplatneniu etických postupov. Všeobecné pravidlá.