Exportní financování jako bankovní produkt - Pohanka, Jiří
Exportné financovanie - komplexný servis banky klientom. Základné produkty exportného financovania: dodávateľský úver, odberateľský úver. Poistenie dodávateľských a odberateľských úverov. Štandardizácia a zjednotenie podmienok.