Deravý rozpočet na pokračovanie
Výdavky štátu vystačia pravdepodobne na trištvrte roka. Plánovaný deficit štátneho rozpočtu sa prekročí o osem až desať miliard korún. Rizikové položky na výdavkovej stránke štátneho rozpočtu.