Vo veľkom formáte - Lipianska, Ľudmila
Problémy trhu vonkajšej reklamy na Slovensku. Reklama na bilboardoch. Investície do reklamy v SR. Pravidlá umiestňovania vonkajšej reklamy. Vonkajšia reklama vo svete.