Náš leasing vstoupil do druhé dekády svého rozvoje
Čísla o leasingu v ČR. Memorandum k ochrane spotrebiteľa. Zameranie leasingových spoločností. Operatívny leasing šetrí peniaze. Objem a štruktúra leasingových operácií členov asociácie leasingových spoločností v ČR za rok 2001.